Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Máriapócsi Lelkigyakorlatos-és Zarándokház
Cím: 4326 Máriapócs, Kossuth L. tér 17.Email: zarandokhaz@mariapocs.t-online.hu
Web: www.mariapocsi-zarandokhaz.huTelefon: (42)585-020
Fax: (42)585-020Gps: 47.16249466 , 19.50330353

Bemutatkozás

Régi gond, hogy a kegyhelyre érkezõ zarándokok nem tudtak helyben meleg ételt fogyasztani és megszállni. Erre most már lehetõség van. A Zarándokház a Bazilikával szemben épült fel és megfelelõ komforttal rendelkezik.
119 fõnek tudunk szállást biztosítani, 22 kétágyas, zuhanyzófülkés szobában, illetve egy 45 és 30 személyes, közös fürdõvel és WC-vel ellátott zarándok-és ifjúsági szálláson.
300 adagos konyhánk, 50 és 25 fõs ebédlõnk, 30 és 150 személyes elõadótermünk kis- és nagyközösségek fogadására, konfrenciák tartására is alkalmas. A házhoz zárt parkoló is tartozik.
A Zarándokház kápolnájában egész nap biztosított a csend. A kegyhelyre érkezõ zarándokcsoportoknak lelkigyakorlatokat is tartunk. Lehetõség van egyházközségeknek, egyházi iskolák tanulóinak, tanárainak és az odajáró gyermekek szüleinek szervezett lelki program lebonyolítására is. Szívesen látjuk az egyházközségi csoportokat és segítünk ima és turista programjaik kialakításában.
Az a kérésünk, hogy érkezésüket idõben, lehetõleg egy hónappal elõre jelezzék.
Szeretnénk mindazoknak segíteni a test és a lélek felüdítésében és megpihentetésében, akik messzirõl jönnek, vagy hosszabb idõt kívánnak Európa e híres és számunkra kedves kegyhelyén eltölteni.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0